Hoe kun je alles loslaten en weer opladen?

Met een kunstretraite bij ons! Een cursus gecombineerd met een overnachting in ons prachtige appartement Noorderloft is de perfecte manier om even alles los te laten en weer volledig op te laden. Het ligt boven de huisgalerie en paardenstallen van onze Groninger woonboerderij uit 1854 en heeft een geweldig wijds uitzicht over ’t Hoogeland. Op het privé en zonnig gelegen gastenterras kun je ook heerlijk vertoeven.

Verder beschikt Noorderloft over een ruime sfeervolle woonkamer, open keuken, loungehoek, twee slaapkamers met twee eenpersoonsbedden, badkamer, apart toilet en inloopkast. Voor onze cursisten geldt een aantrekkelijk tarief!

Er gaat niets boven een kunstcursus in Groningen

Naast de cursus kun je ook nog andere leuke dingen hier in de omgeving ondernemen. We wonen hier niet alleen aan de stilste rand van Nederland (het Nationaal Park Lauwersmeer en de Waddenzee), maar ook dichtbij Groningen, Dokkum, Pieterburen en het strand en de haven van Lauwersoog (voor een dagje naar Schiermonnikoog).

Als je een cursus komt volgen en ook wilt blijven logeren boek dan zo snel mogelijk. Mocht Noorderloft echter zijn volgeboekt dan kunnen we je nog prima andere logeeradressen in de buurt aanbevelen.

Uitgebreide informatie en foto’s vind je op www.noorderloft.nl.