Magische huisgalerie

De afgelopen jaren heb ik met mijn kunst regelmatig in binnen- en buitenland (o.a. in New York en Vietnam) geëxposeerd. Ik had echter het gevoel dat mijn werk in een magische omgeving nog beter tot zijn recht zou komen. Die expositieruimte hebben mijn man Michiel en ik toen zelf in onze woonboerderij gecreëerd. De oude koeienstal hebben we tot een magische huisgalerie omgetoverd.

Love & Light

Graag wil ik de wereld met mijn kunst een beetje lichter maken. Met mijn Wall of Love & Light doe ik dat ook letterlijk. In mijn huisgalerie heb ik een wand vol met muurnissen in verschillende vormen en kleuren. Als alle kaarsjes in de nissen branden ziet dat er prachtig en sereen uit. Tijdens de cursussen gebruik ik deze ruimte ook voor de instructies.

Inspirerende werkplek

In de schuur bevindt zich ook mijn ruime atelier. Het is een zonnige en inspirerende werkplek. En van alle gemakken voorzien. Daar werk ik met veel plezier. Hier vindt ook het praktische gedeelte van de cursussen plaats.

Rondleiding

Wil je mijn werk in het echt zien en weten hoe ik het maak? Met alle plezier leid ik je rond in mijn huisgalerie en atelier!