Met liefde gemaakt

Kunst creëren doe ik intuïtief. De beelden komen min of meer vanzelf binnen en mijn handen geven hier dan in klei en kleur vorm aan. In mijn werk is de liefde een immer terugkerend thema. Dit komt vooral tot uiting in details zoals harten en engelenvleugels. Momenteel maak ik vooral Love Lights in verschillende vormen en afmetingen.

Nagedachte-nis

Een gebruikelijk ritueel is om voor een overleden geliefde een kaarsje bij de foto van hem/haar aan te steken. Letterlijk kun je met licht in het hart gedenken. Mijn nagedachte-nissen kan ik helemaal afstemmen op jouw wensen. Bij het maken van een gedenknis kan ik eindeloos variëren met decoratieve elementen en kleur. Een foto of tekst kan ik in het glazuur verwerken. Vrijblijvend kan ik je alle mogelijkheden laten zien en bespreken.

Bijzonder cadeau

Mijn kunstwerken zijn uniek en zeer herkenbaar. Zegt men. Het doet iets met je. Het zijn ware blikvangers in je interieur. Bijzonder om te geven en te krijgen. Het meeste van mijn werk kun je in mijn portfolio bekijken. Wil je ze in het echt zien, een kunstwerk kopen of er een naar jouw wensen laten maken? Het kan allemaal! Neem dan even contact met me op.